Tussen 1/7 en 15/7 zullen er geen herstellingen aan robotten kunnen gedaan worden wegens vakantie.

Verkoop

Duurzame producten voor tuin en bouw

Bij Qualimandjaro bieden wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde A-merken voor tuinaanleg, -onderhoud en bouwprojecten. Onze deskundige verkoopdienst staat klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste machine die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf hoe wij onze beloften in de praktijk waarmaken.

Een machine huren?

Bij Qualimandjaro bieden we ook een uitgebreide verhuurservice voor diverse tuinmachines. Of je nu tijdelijk een machine nodig hebt voor een project of een specifieke klus, bij ons vind je een breed scala aan huurmogelijkheden. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen en kun je toch beschikken over hoogwaardige tuinmachines. Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid en tarieven te bespreken.

Onderhoud voor je machines

Speciaal voor onze klanten bieden we een unieke haal- en brengservice aan voor onderhoud en herstellingen. Wij halen de machine op voor onderhoud en brengen deze na de servicebeurt weer bij jou terug. Op die manier zorgen we ervoor dat het onderhoudsproces zo probleemloos en handig mogelijk verloopt voor onze klanten.

Wij hebben de beste merken

Alle merken
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met ons op en we antwoorden zo snel mogelijk

Wil je meer informatie over ons aanbod of onze dienst verkoop? Wil je een offerte aanvragen?