Tussen 1/7 en 15/7 zullen er geen herstellingen aan robotten kunnen gedaan worden wegens vakantie.

Knikladers

Voor elke job een geschikt model

Avant knikladers staan bekend als het ultieme gereedschap voor elke klus. Met hun ongeëvenaarde hef- en trekkracht leveren ze uitstekende prestaties. Het ingenieuze ontwerp maakt deze knikladers compact, sterk en stabiel. Dankzij hun veelzijdigheid zijn ze in staat om elke taak aan te pakken. Met maar liefst 7 reeksen en meer dan 200 toebehoren bieden deze machines een flexibele en aanpasbare oplossing voor elke professionele klus, of het nu gaat om tuinaanleg, terreinonderhoud, maneges, landbouw of veeteelt.

Een kniklader huren?

Heb je tijdelijk een kniklader nodig voor een specifieke klus of project? Bij Qualimandjaro bieden we de mogelijkheid om een kniklader te huren, waardoor een permanente aankoop wellicht overbodig is. We hebben een uitgebreid assortiment aan modellen beschikbaar voor diverse toepassingen in verschillende sectoren. Onze knikladers worden uitstekend onderhouden, waardoor je dezelfde kwaliteitservaring hebt als bij een aankoop. Bovendien hoef je je na gebruik geen zorgen te maken over opslagruimte, aangezien wij zorgen voor het opbergen en onderhoud van de machines.

Onderhoud voor je knikladers

Onderhoud van knikladers

Degelijk onderhoud is essentieel voor veelzijdige knikladers van uitstekende kwaliteit. Het bevordert niet alleen hun levensduur, maar voorkomt ook onverwachte defecten op ongelegen momenten. Bij Qualimandjaro staan we altijd voor je klaar als het gaat om het herstel en onderhoud van je knikladers. Mocht je toch een defect constateren, dan zorgt onze eigen hersteldienst ervoor dat je zo snel mogelijk weer zorgeloos aan de slag kunt.

Wij hebben de beste merken

Alle merken
"Goede service. Pure professionaliteit. Vriendelijk en behulpzame eigenaar."
D. De Wit
2020
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met ons en we antwoorden zo snel mogelijk

Wil je meer informatie over ons aanbod knikladers? Of wil je een offerte aanvragen?