Grasrobots

Uitstekende resultaten, ook voor complex terrein

Bij Qualimandjaro bieden we advies op maat om je te helpen bij het kiezen van het juiste model grasrobot voor jouw tuin. We zijn trots op ons exclusieve aanbod van het Husqvarna kwaliteitsmerk, dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu een kleine stadstuin of een uitgestrekte groene oase hebt, wij hebben het perfecte model grasrobot om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ontdek ons assortiment en laat ons je helpen bij het realiseren van een perfect onderhouden gazon, met gemak en precisie.

De perfecte grasrobot voor jouw terrein?

Niet volledig zeker welk model bij jouw tuin of terrein past? Laat ons langskomen voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Zo kunnen we jouw volledige situatie in kaart brengen en het meest passende model voorstellen.

Haal- en brengservice bij onderhoud

Na de aankoop van jouw grasrobot kan je bij ons terecht voor onderhoud, wat zorgt voor een langere levensduur van het apparaat. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we een haal- en brengservice voor de grasrobot aan. Wij halen de robot op voor onderhoud en brengen deze na de servicebeurt weer bij jou terug. Op die manier zorgen we ervoor dat het onderhoudsproces zo probleemloos en handig mogelijk verloopt voor onze klanten.

Wij hebben de beste merken

Alle merken
"Bij Qualimandjaro staan ze altijd klaar met deskundige info en topservice."
R. De Schepper
2022
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met ons en we antwoorden zo snel mogelijk

Wil je meer informatie over ons aanbod grasrobots of een offerte aanvragen?