Tussen 1/7 en 15/7 zullen er geen herstellingen aan robotten kunnen gedaan worden wegens vakantie.

Tuinmachines

Zowel verhuur als verkoop

Al meer dan 25 jaar specialiseren we ons bij Qualimandjaro in de verkoop en verhuur van kwalitatieve tuinmachines. Wij hebben verschillende gras-, bos- en zitmaaiers in ons aanbod, haagscharen, kettingzagen, tuinfrezen, enzovoort. Zoek je een oplossing voor de aanleg of het onderhoud van je tuin, park of bos? Wij staan je graag bij met het juiste advies.

Husqvarna grasmaaiers

Grasmaaiers

Onze grasmaaiers van Iseki, Toro en Husqvarna leveren niet alleen de beste maairesultaten. Ze zijn ook ontwikkeld om rekening te houden met het milieu en ergonomie. Dankzij ons ruim assortiment dat elke lading dekt, kan je alle uitdagingen aan. Onze maaiers zijn gebruiksvriendelijk en ondersteunen diverse maaimethodes. Een stabiel maaidek zorgt voor een perfecte gazon zonder belasting van jouw spieren.

Zitmaaiers

Onze veelzijdige Husqvarna zitmaaiers zorgen voor uitstekende prestaties in uiterst comfort. De Husqvarna Rider staat bekend om zijn wendbaarheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. De soepele pedalen zorgen ervoor dat je veilig gebruik kan maken van beide handen bij het sturen. Met een kwalitatieve, multifunctionele zitmaaier kan je moeiteloos manoeuvreren en sla je geen plekje over.

Husqvarna bosmaaiers

Bosmaaiers

Met de Husqvarna bosmaaier is een stuk grond vrijmaken niet langer een zware klus.  Onze bosmaaiers liggen goed in de hand, zijn gebruiksvriendelijk en vragen slechts een minimale inspanning. Bovendien biedt het ergonomisch draagstel je extra comfort en veiligheid. Zo wordt je harde werk bijna ontspanning. De Husqvarna bosmaaiers zijn er zowel in benzine als in accu uitvoering.

Husqvarna tuinmachines - tuinfrezen

Tuinfrezen

Wil je productief en veilig je grond bewerken? Dan is een Husqvarna tuinfrees een onmisbare tool. De kwalitatieve onderdelen maken deze machine tot een betrouwbare tuinhulp met veelzijdige capaciteiten. Er zijn talloze handige accessoires beschikbaar die het gebruiksgemak en de inzetbaarheid nog vergroten. Het ergonomische model maakt zelfs zware uitdagingen gemakkelijk.

Husqvarna haagscharen

Haagscharen

Streef je naar perfect onderhoud? Dan zijn de Husqvarna haagscharen een onmisbare, trouwe gezel. ze werken snel en doelgericht. Hun robuuste vormgeving en ver reikende, flexibele en nauwkeurige snijmessen garanderen onberispelijke resultaten. Dankzij de uitstekende ergonomie en hun duurzaam vermogen helpen onze haagscharen elke haag transformeren tot een ware blikvanger. Een weelderige of bescheiden bladerdos? Je pakt het aan met evenveel gebruiksgemak!

Husqvarna kettingzagen

Kettingzagen

De kettingzagen van Husqvarna zijn krachtig en flexibel in gebruik. Het intelligent en ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat je ze snel kunt starten en langdurig en veelzijdig inzetten. Toch zijn ze ook weinig milieubelastend. Onze kettingzagen voldoen met gemak aan al je wensen en eisen. Ze garanderen vlotte en veilige prestaties, zowel voor eenvoudig thuisgebruik als zwaarder professioneel werk.

Tuinmachine huren

Tijdelijk een tuinmachine nodig?

Geen behoefte aan een permanente aankoop, maar wel tijdelijk een tuinmachine nodig? Bij ons ontdek je een uitgebreid assortiment aan huurtoestellen. Onze kwalitatieve tuinmachines worden uitstekend onderhouden, zodat je moeiteloos aan de slag kunt. Ervaar de voordelen van hoogwaardig materiaal, zonder je zorgen te maken over investeringen of opslagruimte.

Onderhoud en reparaties

Bij Qualimandjaro begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor tuinmachines om hun maximale levensduur te waarborgen. Met meer dan 1.000 reparaties en onderhoudswerkzaamheden per jaar, beschikken we over uitgebreide ervaring en expertise. Als erkend reparatiepunt  hebben we alle kennis in huis om zowel het onderhoud als herstellingen vlot en professioneel uit te voeren. Vertrouw op ons voor het onderhoud, reparaties en de langdurige prestaties van jouw tuinmachines.

Wij hebben de beste merken

Alle merken
"Mooie winkel met een zeer goede service. Behulpzaam personeel. Groot aanbod van verschillende merken tuingereedschap. (grasmachines, kettingzagen, enz)"
H. Thomaes
2021
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met ons en we antwoorden zo snel mogelijk

Wil je meer informatie over ons aanbod tuinmachines of een offerte aanvragen?