Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Productief en veilig werk

In combinatie met de hoge eisen die we aan onze onderdelen stellen, garanderen wij, dankzij onze lange ervaring, u een lange levensduur en productiviteit, dit met een super resultaat.

Van alle markten thuis

U kan genieten van een jarenlang betrouwbare tuinhulp met veelzijdige capaciteiten. Dit met of zonder de vele Husqvarna accessoires.

Gegarandeerd resultaat

Een doordachte combinatie van ergonomische oplossingen, veelzijdigheid en vermogen maakt u het zware werk makkelijk; ook onder zware omstandigheden.

Husqvarna tuinfrezen

Of u nu uw moestuin wil klaarmaken voor het zaaiseizoen of uw gazon wilt ontmossen, dé Husqvarna grondfrees is er voor u. De twee verschillende modellen: met tanden aan de voorzijde of met tanden aan de achterzijde. Het rul maken van bloem- en groentebedden en de lichtere tuinwerkzaamheden, doet u met de grondfrezen met tanden aan de voorzijde. Onze modellen met de tanden aan de achterzijde zijn ontworpen, voor het zwaardere werk, namelijk op dicht samengepakte aarde en gazons.

Makkelijk bediend en gestart

Het eenvoudige startsysteem en de krachtige motor met kopkleppen, zorgt ervoor dat u de grondfrees kunt gebruiken waar en wanneer u maar wil. De tuinfreesmachine laat zich eenvoudig , wenden, verplaatsen, bedienen en opslaan. Mede dankzij het comfortabele handgreepsysteem met de logisch gegroepeerde bedieningselementen verlichten het zware werk, in elke grond. Goede grip op elke ondergrond zijn gegarandeerd dankzij de grote rijwielen.

Onder alle weersomstandigheden zeer wendbaar

Met onze grondfrezen kunt u , comfortabel, stabiel en veilig werken. Een verbeterde balans dankzij het contragewicht op de wielen . Met de handige freeskap komen de aardkluiten van de roterende tanden niet aan uw kant.

Alles in huis voor zwaar gebruik

Al onze Husqvarna grondfrezen zijn zo ontwikkeld dat ze ook voor zwaar werk kunnen gebruikt worden. Jarenlang intensief gebruik is dan ook mogelijk dankzij de professioneel aangedreven motoren.

Een greep uit ons aanbod!

tuinfrees-qualimandjaro

Husqvarna TF 120

€549 incl. BTW
Basismodel voor de particuliere tuin. Opklapbaar stuur en transportwiel. Ketting transmissie. Werkbreedte 46cm, werkdiepte 15cm.

Husqvarna TF 325

€749 incl. BTW
Comfortabele tuinfrees.. Opklapbaar stuur en transportwiel. Ketting transmissie. Werkbreedte 60cm, werkdiepte 30cm.
tuinfrees-qualimandjaro

Husqvarna TR 348

€1.349 incl. BTW
Krachtige grondfrees. Met tegengesteld draaiende freesmessen. Ketting transmissie. Werkbreedte 48cm, werkdiepte 15cm.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be