Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Tiger Fire

Tiger Fire, is een puur Belgisch bedrijf die sinds 2016 dagelijks met veel toewijding werken aan het uitbouwen van een kwalitatief sterk merk. Alle wood grills worden met de hand gemaakt en dat resulteert in een hoge kwaliteit!

Het eenvoudige principe om centraal het houtvuur te starten in een piramidevorm, laat u heel snel genieten van heerlijke gerechten en de zalige warmte van hout. Het ruime kookoppervlak van het toestel zorgt voor verschillende temperatuurzones; dicht bij het vuur is het gloeiend heet en aan de buitenrand kan uw gerecht garen op een lagere temperatuur. Gebruik na het bakken de Tigre Fire als sfeervolle terrashaard voor gezellige en warme avonden.

Met zijn prachtige design laat Tigre Fire je tuin helemaal stralen! Geniet het hele jaar door van een heerlijke barbecue, omringd met de mensen die je lief hebt.

tiger fire black

Tiger Fire 70 Round

Dit compacte model met bakplaat van 70 cm laat het toe om te koken voor ongeveer 10 personen.

Door zijn grootte en geringe gewicht is dit het ideale toestel om mee te nemen op de camping, teambuilding of eender welke andere activiteit.

Het compacte design maakt het toestel al na 10 tot 15 minuten gebruiksklaar.

€899

 

Tiger Fire 70 round
TiGER FiRE 70 Classic

Tiger Fire 70 Classic

Dit compacte model met bakplaat van 70 cm laat het toe om te koken voor ongeveer 10 personen.

Door zijn grootte en geringe gewicht is dit het ideale toestel om mee te nemen op de camping, teambuilding of eender welke andere activiteit.

Het compacte design maakt het toestel al na 10 tot 15 minuten gebruiksklaar.

€1.095

Tiger Fire 88 Classic

Het meest herkenbare design. Met een bakplaat van 88 cm kun je er alle ingrediënten op kwijt voor een geslaagde barbecue met vrienden of familie. Neem plaats rond het toestel en geniet van een gezellige babbel terwijl je gerechten garen tot perfectie. 

De heerlijke warmte die het toestel uitstraalt zorgt voor onvergetelijke momenten op die koudere avonden. 

€1.595

Tiger Fire 88 Classic Storage

De stijl en eenvoud van de 88 Classic, met het gemak van een geïntegreerde houtopslag.

€1.695

Tiger Fire 88 Island

Met zijn tijdloze design is het 88 Island een ware eye-catcher op uw terras. Ervaar het gemak van een ruim werkblad en een handige houtopslag verwerkt in één enkel toestel. 

€2.295

Tiger Fire 112 Classic

Het grootste model binnen de reeks. Met een diameter van 112 cm vindt elke veeleisende professional of gepassioneerde hobbykok er de capaciteit en gebruiksvriendelijkheid die hij wenst.                              

Het strakke, massieve uiterlijk past op elk terras, van horecazaak tot privédomein.

€1.995

Tiger Fire 112 Island

Alle voordelen van de storage in een XL formaat, voor zij met grote honger.

€2.595

Tiger Fire 88 Classic Black

Het meest herkenbare design in een trendy jasje. De Black Line straalt verfijning en klasse uit, voor zij die nét dat ietsje meer willen. Vervaardigd uit blank staal, afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating. 

Met een bakplaat van 88 cm kun je er alle ingrediënten op kwijt voor een geslaagde barbecue met vrienden of familie. Neem plaats rond het toestel en geniet van een gezellige babbel terwijl je gerechten garen tot perfectie. De heerlijke warmte die het toestel uitstraalt zorgt voor onvergetelijke momenten op die koudere avonden. 

€1.795

Tiger Fire 88 Classic Storage Black

De stijl en eenvoud van de gekende 88 Classic Storage in een trendy jasje. De Black Line straalt verfijning en klasse uit, voor zij die nét dat ietsje meer willen.

Vervaardigd uit blank staal, afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.

€1.895

 

Tiger Fire 88 Island Black

De stijl en eenvoud van het gekende 88 Island model in een trendy jasje. De Black Line straalt verfijning en klasse uit, voor zij die nét dat ietsje meer willen.

Vervaardigd uit blank staal, afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating. 

€2.495

Tiger Fire 112 Classic Black

De stijl en eenvoud van het gekende 88 Classic model in een trendy jasje. De Black Line straalt verfijning en klasse uit, voor zij die nét dat ietsje meer willen.

Vervaardigd uit blank staal, afgewerkt met een zwarte hittebestendige coating.

€2.295

Ontdek alle modellen en accessoires in onze toonzaal!

Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be