Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Super resultaat

Oneffen terrein, slecht weer, steile hellingen? Altijd betrouwbaar maairesultaat

Werk geruisloos

Dankzij de stille motor en het unieke maaisysteem, handelt Automower ®, precies wanneer u dit wilt, zeer discreet en geruisloos zijn werk af.

Complexe tuin?

Automower ® kan ook héél complexe tuinen aan.

Husqvarna robotgrasmaaiers

Sinds 1995 heeft Husqvarna de Automower® robotmaaier verder ontwikkeld om te kunnen fungeren als de betrouwbaarste partner voor uw tuin; de op alle fronten geteste, allround robotgrasmaaier, altijd gebruiksklaar. Husqvarna is wereldwijd de toonaangevende leverancier van robotmaaiers. Geniet van de uitgebreide ervaring van Husqvarna en laat ons u helpen het meest geschikte model te vinden voor de omvang en de vorm van uw tuin. Dit volgens uw persoonlijke wensen en type tuin. De innovatieve techniek van Husqvarna Automower® wijst u vanzelf de weg.

Elk gazon moeiteloos maaien

Een gazon gezond houden is soms een hele klus maar met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en dit zonder dat u er bij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower® kan tot 6000 m² gazon maaien, dit onder alle weersomstandigheden, en ook op ongelijk terrein tot hellingen van 45%. Bij een onvoorzien obstakel stopt de maaier en kiest hij automatisch een andere richting. Het unieke maaisysteem van Husqvarna zorgt, in alle omstandigheden voor betrouwbare resultaten. Iedere grasspriet wordt even zorgvuldig en perfect gemaaid als met de grotere modellen. Iedereen weet dat een klein of groot gazon even vaak moet gemaaid worden om er goed uit te zien. Er zijn gelukkig ook kleinere Husqvarna Automower® robotgrasmaaiers, uitstekend geschikt voor gazons tot 1800 m².

Intelligente maaier

Door de vele hightech functies is de Husqvarna Automower® geschikt voor elke situatie. Dankzij de ingebouwde helling-detectie en passage-detectie kan de robotmaaier ook héél lastig terrein aan. Bij sommige modellen, fungeert de GPS navigatie als wegwijzer. Het laadstation kan men vrijwel overal plaatsen. De Husqvarna Automower® kan signalen detecteren op 3 manieren: via de begeleidingsdraden of de begrenzingsdraad of via het laadstation. Op die manier vindt, zonder ongewenste sporen op het gazon achter te laten, de robotgrasmaaier altijd zijn weg.

Hulp in de tuin

U kunt erop vertrouwen dat uw Husqvarna Automower® het gras perfect maait, zelfs als u niet in de buurt bent. Leun ontspannen achterover! Ook de weer sensor zorgt ervoor dat de maaibeurt wordt aangepast aan de groeisnelheid en het weer, terwijl de 'Spot' maaifunctie signaleert of het gras op een bepaald gedeelte langer is. Bovendien kunt u de maaihoogte handmatig of elektrisch instellen, zodat het gras overal even kort - of lang - is.

Een greep uit ons aanbod!

Automower 105
€899 incl. BTW
Het basismodel
Voor de kleinste tuin.
Automower 420AC
€ 2.499,00 incl. BTW
De meest verkochte
De machine geschikt voor de meeste tuinen.
Automower 450X
€ 4.399,00 incl. BTW
Het grootste model
Voor de grote complexe tuin.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be