Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Geen uitdaging is te veel

Uw zitmaaier met eenvoudige bereikbare bediening, met comfortabele ergonomische eigenschappen, met hoge efficiëntie is voortaan geen enkele klus te zwaar.

Rider die bij u past

Er is altijd een Husqvarna Rider die bij u past. Met alle kenmerken en de uitstekende wendbaarheid van de echte Rider.

Steeds tot uw dienst

In één handomdraai, zonder gereedschap, kantelt u het maaidek. Op die manier kan u het dek eenvoudig onderhouden en schoonmaken.

Husqvarna Riders

Geniet van de rit. De combinatie van comfort, efficiëntie en controle maakt het maaiwerk niet alleen makkelijker, Elke plaats van uw gazon is te bereiken met de Husqvarna zitmaaier Rider. Met de ingebouwde keuze voor uw gekozen maaimethode, kunt u met uw zitmaaier alle maaiklussen aanpakken. De Rider garandeert efficiënt onderhoud van uw gazon en andere taken die in uw tuin dienen te gebeuren. Uiteraard is er een breed assortiment aan accessoires voor uw zitmaaier Rider van Husqvarna voor handen.

Rond de obstakels heen

Voor iedereen is er een geschikte Husqvarna Rider. Wij hebben een assortiment dat alles bevat voor professioneel gebruik. Maar u kan ook bij ons terecht voor kleinere machines die geschikt zijn voor uw eigen tuin. Welk model u kiest, u beschikt altijd over de echte Rider kenmerken: maaidek aan de voorzijde, een comfortabele zit en een gelede stuurinrichting. De achterwielen kunnen draaien onder de machine dankzij het unieke stuursysteem van de Husqvarna Rider. U rijdt makkelijker om obstakels heen dankzij de verbeterde manoeuvreerruimte.

Bepaal wat uw zitmaaier doet

U kunt randen maaien, hoeken maaien, het werkterrein beter en volledig overzien. Het maaidek, met keuze uit twee maaisystemen, van al onze Riders bevindt zich aan de voorzijde. U kunt kiezen tussen efficiënt maaien voor gebieden met hoger of taaier gras en bemesting (BioClip®). U bepaalt de snelheid, met beide handen aan het stuur, met de ergonomische pedalen van uw Husqvarna Rider.

Eén partner ieder seizoen

De Husqvarna Rider past zich aan ieder seizoen en weersomstandigheden aan. De goede reden waarom u de veelzijdige Rider dient aan te schaffen. Dit in plaats van verschillende machines voor verschillende klussen! Een uitgebreide assortiment aan accessoires bereidt u voor op elke uitdaging ongeacht het seizoen. We hebben sneeuwblazers, borstels, aanhangers en nog veel meer om uw Husqvarna mee uit te breiden.

Een greep uit ons aanbod!

Rider R112C5 € 2.999 incl. BTW
Het basismodel
Een goede keuze als start-up model. 85cm maaibreedte
Rider 213C Promotietieprijs € 3.999 incl. BTW
inclusief 94cm combi maaidek
De meest populaire en all-round versie


Rider 216T AWD €6.499 ACTIE incl. BTW
inclusief 103cm combi maaidek
Onze bestseller

Vierwielaandrijving
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be