Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Uw kettingzaag

Vormgeving, kracht, ergonomie en prestaties die aan al uw eisen en wensen voldoen.

Slim starten

De combinatie van choke, stopknop en de SmartStart®-functie zorgen ervoor dat u aan de slag kan; wanneer u wil.

Natuur vriendelijk

Onze kettingzagen stoten minder schadelijke stoffen uit en zijn energiezuinig. Dankzij de X-TORQ®-functie.

Husqvarna kettingzagen

De Husqvarna kettingzaag is de betrouwbare partner voor iedere klus. Wij hebben machines voor het kleinere zaagwerk bij thuisgebruik, modellen voor snoeien, brandhout zagen of kappen. Dus ook voor het zware en professionele werk.

Minder milieubelastend

De natuur verdient gemeenschappelijke bescherming; onze prioriteit. Samen zorgen we voor mindere belasting op het milieu. De Husqvarna kettingzagen, zijn voorzien van de unieke X-TORQ® motor, ze zorgen voor minder brandstofverbruik. Het emissieniveau voldoet zo aan de strengste regelgeving op wereldvlak.

Veilig en flexibel in gebruik

Veilig en duurzame werken zijn van cruciaal belang bij bosbouwactiviteiten. Met de kettingzaag van Husqvarna kunt u erop rekenen dat u flexibel en veilig kunt werken. De combinatie van stopknop met choke maakt het starten van de kettingzaag makkelijker. Geen motor die verzuipt. Door het centrifugale luchtreinigingssysteem wordt slijtage tot een minimum beperkt. Waardoor het langer duurt voordat de filter moet schoonmaken. De functie SmartStart®, de weerstand in het starterskoord wordt tot 40% verminderd. Zo kunt u de zaag met minimale inspanning en snel starten.

Draadloos en stil werken

De accu-aangedreven Husqvarna kettingzagen zijn buitengewoon efficiënt en voorzien van een krachtig 36 V Li-ion accubatterij. Waardoor u zonder brandstof aan de slag kunt. De combinatie met borstelloze motor, speciaal ontwikkeld, zorgt ervoor dat de prestaties niet onderdoen voor die van benzine - kettingzagen. Kortom een efficiënte en lichtgewicht kettingzaag waarop u altijd kunt rekenen. En bovendien bijzonder stil.

Een greep uit ons aanbod!HUSQVARNA 120 II
€ 199,00 incl. BTW
Gebruiksvriendelijke all-round kettingzaag voor huiseigenaren. Dankzij voldoende snijprestaties maakt de zaag licht werk van het zagen van brandhout, licht vellen of hakken. Beschikt over X-TORQ motortechnologie voor lage emissies en luchtinjectie waardoor het filter schoon blijft. Lage terugslag snijuitrusting voor verhoogde veiligheid.
HUSQVARNA 440
€ 599,00 incl. BTW
Nieuwe krachtige allround zaag geschikt voor degenen die professionele kwaliteiten in een zaag kunnen waarderen. De X-TORQ motor zorgt voor een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot van uitlaatgassen. Een AUTO RETURN stop knop en een zichtbaar brandstof niveau zorgen voor een eenvoudige bediening van de zaag. Uitgevoerd met Smart Start en een brandstof opvoerpomp: dit zorgt elke keer voor een probleemloze start van de machine.
455
€ 699,00 incl. BTW
De 455 series Rancher is een perfecte zaag voor mensen met een tuin en mensen die af en toe een zeer krachtige zaag nodig hebben die voor allerlei zaagklussen inzetbaar is. Het combineert de beste specificaties van de voorganger (Husqvarna 55) met de nieuwste technologieën en ergonomie.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be