Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

TRAKTOREN

Iseki TM 3265 hst

De compacttrekkers van Iseki zullen u overtuigen. U verwacht van een compacttrekker dat hij bedrijfszeker zijn werk verricht. Een eigen gezicht heeft en technisch hoogstaand is, maar met een eenvoudige bediening. Een Iseki compacctrekker voldoet aan deze eisen.

DIESEL ZITMAAIERS

Iseki SXG

Iseki SXG hebben sinds lange tijd een zeer goede reputatie als het gaat om het opvangen van gras. Deze nieuwe generatie van dieselzitmaaiers met uitmuntende maaikwaliteiten zetten opnieuw de standaard. De 24 pk 3 cilinder dieselmotor, cardanaandrijving van het maaidek is de basis tot het succes. Het nieuwe ontwerp en verbeterde ergonomie brengen deze machines tot de “state of the art”in dit marktsegment.
hooglos iseki

FRONTMAAIERS

Met de SFH 240 met opvang kan men onder alle omstandigheden probleemloos maaien. Deze cirkelmaaier heeft twee messen, waarbij het gras naar achteren wordt gebracht naar een slang waardoor het gras naar de ventilator naar de opvangcontainer wordt gebracht. Inhoud van de grasopvangcontainer is 550 liter en kan geledigd worden tot een maximale kiphoogte van 1900 mm.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be