Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Husqvarna robotgrasmaaiers

Sinds 1995 heeft Husqvarna de Automower® robotmaaier verder ontwikkeld om te kunnen fungeren als de betrouwbaarste partner voor uw tuin; de op alle fronten geteste, allround robotgrasmaaier, altijd gebruiksklaar. Husqvarna is wereldwijd de toonaangevende leverancier van robotmaaiers. Geniet van de uitgebreide ervaring van Husqvarna en laat ons u helpen het meest geschikte model te vinden voor de omvang en de vorm van uw tuin. Dit volgens uw persoonlijke wensen en type tuin. De innovatieve techniek van Husqvarna Automower® wijst u vanzelf de weg.

Gazonmaaiers van Husqvarna

Het assortiment van Husqvarna omvat een scala aan grasmaaiers met diverse maaimethoden. Sommige maaiers hebben ook vierwielaandrijving. U klaart de klus in een handomdraai, met eersteklas resultaat dit ongeacht de uitdagingen die u te wachten staan.

Husqvarna zitmaaiers Riders

Geniet van de rit. De combinatie van comfort, efficiëntie en controle maakt het maaiwerk niet alleen makkelijker, Elke plaats van uw gazon is te bereiken met de Husqvarna zitmaaier Rider. Met de ingebouwde keuze voor uw gekozen maaimethode, kunt u met uw zitmaaier alle maaiklussen aanpakken. De Rider garandeert efficiënt onderhoud van uw gazon en andere taken die in uw tuin dienen te gebeuren. Uiteraard is er een breed assortiment aan accessoires voor uw zitmaaier Rider van Husqvarna voor handen.

Bosmaaiers van Husqvarna

De eenvoudig te dragen en te hanteren Husqvarna bosmaaiers, met vele praktische functies en accessoires, zijn zo ontworpen om elke klus effectief te klaren.

Husqvarna Accu’s

Accugereedschap voor buitengebruik is al enige tijd op de markt. Maar de technologie had nog niet het kracht- en efficiëntieniveau om de naam Husqvarna te mogen dragen. Tot nu dan. Bekijk de accuserie van Husqvarna: een productlijn met onder andere kettingzagen, bladblazers, trimmers, heggenscharen en een zitmaaier.

Husqvarna doorslijpmachines

Met het grootste assortiment handdoorslijpmachines ter wereld is er altijd de perfecte machine voor het werk, waardoor u kunt werken met precisie, minder inspanning en een optimale efficiëntie. Ons assortiment omvat tevens gas- en elektrische machines. Elke machine is ontworpen om u effectief en ergonomisch te helpen bij het voltooien van het werk.

Husqvarna haagscharen

Of uw haag nu een kleine, in het oog springende blikvanger is of een groot, weelderig groeiend meesterwerk. Onze Husqvarna haagscharen zijn ideaal voor uw tuin. Een Husqvarna haagschaar levert probleemloos en langdurig uitstekende prestaties. U kan dus lang doorwerken met Husqvarna!

Husqvarna kettingzagen

Husqvarna tuinfrezen

Of u nu uw moestuin wil klaarmaken voor het zaaiseizoen of uw gazon wilt ontmossen, dé Husqvarna grondfrees is er voor u. De twee verschillende modellen: met tanden aan de voorzijde of met tanden aan de achterzijde. Het rul maken van bloem- en groentebedden en de lichtere tuinwerkzaamheden, doet u met de grondfrezen met tanden aan de voorzijde. Onze modellen met de tanden aan de achterzijde zijn ontworpen, voor het zwaardere werk, namelijk op dicht samengepakte aarde en gazons.

Husqvarna speelgoed

Husqvarna heeft voor onze kinderen een speciaal assortiment speelgoed uitgebracht. Dus denkt Husqvarna ook aan de kleine gebruiker De speelgoed tuinmachines bestaan uit een bladblazer, een motorzagen veiligheidsset, een heggenschaar waarvan de bladen kunnen bewegen en een kettingzaag met een echt werkende ketting. Jong geleerd is oud gedaan.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be