Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Een veelzijdige partner

Uitstekende prestaties met een ruim aanbod aan accessoires.

Rider of zitmaaier die bij u past

Er is altijd een zitmaaier Rider die bij u past. Een wendbare zitmaaier met de kenmerken van echte Rider.

Steeds tot uw dienst

In één handomdraai, zonder gereedschap, kantelt u het maaidek. Op die manier kan u het dek eenvoudig onderhouden en schoonmaken.

Husqvarna zitmaaier

Een tuintractor van Husqvarna bedient u met de pedalen, daarom kunt u met twee handen sturen. Dat is niet alleen comfortabel en handig, maar ook veilig. En het maakt niet uit wat voor soort gazon u maait. U kunt kiezen uit drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen - het resultaat is altijd uitstekend.

Ook struiken en bomen vormen geen probleem. Dankzij de unieke besturingstechniek draait u gemakkelijk om obstakels heen. Het resultaat? Minder ongemaaide stukjes, doeltreffend maaien en probleemloos manoeuvreren.

Eenvoudig onderhoud voor een gezond gazon

U houdt uw tuintractor in een handomdraai in goede conditie. De messen kunnen snel worden verwijderd en vervangen, zonder dat u daar gereedschap voor nodig hebt. Zo kunt u de messen snel en veilig onderhouden, en scherpe messen zorgen voor een gezonder gazon. Het robuuste maaidek met poedercoating is roestbestendig en maakt de tuintractor duurzamer. Kortom, u hebt lange tijd plezier van uw tuintractor.

Multifunctioneel inzetbaar

Met een tuintractor van Husqvarna bent u klaar voor alle seizoenen die komen gaan. Tal van accessoires maken van deze tractor een veelzijdige partner die het hele jaar zijn nut bewijst. U kunt de tractor uitbreiden met een aanhanger, sneeuwruimer, borstel en nog veel meer

Een greep uit ons aanbod!

Husqvarna TC138L

€2.499 incl. BTW
Gebruiksvriendelijke tractor met 220 liter opvangbak Husqvarna motor Handgeschakelde aandrijving Maaibreedte 97cm

Nu met 50 liter POWER 4 benzine gratis op alle modellen!

Husqvarna TC242TX

€4.999 incl. BTW
Het paradepaardje. Krachtige tractor met snelle hydrostatische transmissie. Opvangen of mulchen instelbaar vanaf de bestuurdersstoel. Kawasaki V-Twin motor. Maaibreedte 107cm
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be