Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

1. Kostenefficiëntie zonder compromissen!

Uitstekende prestaties, laag verbruik. Geen component is overbodig. Om dit te realiseren, zitten we vol ideeën en gebruiken we verschillende technologieën die u het gebruik en het werk gemakkelijker maken. Deze combinatie vindt u alleen bij de trilplaten en trilwalsen van Wacker Neuson.

2. Betrouwbaar in gebruik!

Uitladen. Aanzetten. Starten maar. En dan direct door naar het volgende project. U kunt het zich niet veroorloven om stil te staan. Daarom werken onze trilplaten en trilwalsen betrouwbaar zolang u ze nodig hebt – ondersteund door onze eersteklas service.

3. Uw wensen staan bij ons centraal!

Het uitgebreide productassortiment aan trilplaten en trilwalsen is niet alleen perfect afgestemd op uw verschillende toepassingsgebieden, ook aan het onderhoud ervan kunnen velen een voorbeeld nemen. Wij adviseren u graag welk product en welke accessoires het beste zijn voor uw project – en we kunnen u ook helpen met de financiering.

Eénrichtings trilplaten

Gemakkelijk te manoeuvreren en extreem mobiel – met de kleine éénrichtingstrilplaten komt u ook moeiteloos in de kleinste ruimtes.
trilplaat LF80
Trilplaat LG 204 Husqvarna

Omkeerbare trilplaten

Nog betere verdichtingsprestaties door de rijrichting vooruit en achteruit, in combinatie met een compact ontwerp – dat is wat de kleine omkeerbare trilplaten van Wacker Neuson te bieden hebben
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be