Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Doel bereikt

Husqvarna haagscharen staan voor een uitstekende ergonomie, robuuste vormgeving en ver reikende snijmessen.

Duurzame vriend

Husqvarna haagscharen hebben een duurzaam vermogen en staan voor prestaties op een probleemloze manier.

Veelzijdig precies

De nauwkeurige, veelzijdige en makkelijk instelbare, maaimessen maken het werk minder vermoeiend en zorgen zo voor meer comfort.

Husqvarna haagscharen

Of uw haag nu een kleine, in het oog springende blikvanger is of een groot, weelderig groeiend meesterwerk. Onze Husqvarna haagscharen zijn ideaal voor uw tuin. Een Husqvarna haagschaar levert probleemloos en langdurig uitstekende prestaties. U kan dus lang doorwerken met Husqvarna!

Werk snel

Met onze lichtgewicht en stille haagscharen met nieuwe krachtige accu kunt u heerlijk lang doorwerken. Werken met een accu gaat ook niet langzamer.

Allround, altijd gebruiksklaar.

Onze Husqvarna haagscharen zijn comfortabel, universeel inzetbaar en veilig. Omdat onze haagscharen instelbaar zijn, is het werk ook minder vermoeiend. De bovenkant en zijkanten van uw haag knippen is makkelijk en mogelijk, de achterste handgreep is verstelbaar, waardoor u met de uitschuifbare schaar verder kunt reiken. Husqvarna haagscharen zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten. Zo is uw haagschaar altijd klaar voor gebruik.

Ergonomische voordelen

Wij hebben veel aandacht besteed aan de ergonomische details. Optimale werkomstandigheden daar zorgen we voor. Effectieve trillingsdempers op onze haagscharen absorberen trillingen en ontzien zo uw handen en armen. De uitlaatgassen worden van u afgeleid dankzij de motorpositie. Al onze haagscharen hebben zachte handgrepen die voor nog meer comfort zorgen.

Een greep uit ons aanbod!

PROMO € 299,00 incl. BTW
112HD60
De Husqvarna 122HD60 is een lichtgewicht heggenschaar met laag geluidsniveau voor particulier gebruik. Met eenvoudig te gebruiken functies zoals Smart Start.
€ 699,00 incl. BTW
Husqvarna 522HD60X Heggenschaar Fijn blad
De dubbelzijdige heggenschaar van dit moment! Met een mesbalk van 60 cm en een hoog-koppelversnelling voor het fijne snoeiwerk!

De multi-positie achterhendel en het indrukwekkend lage gewicht in combinatie met het slanke, gebalanceerde ontwerp en lage trillingsniveaus, zorgen voor een perfecte balans. Terwijl de professionele messen met hoge capaciteit, de open mesbeschermer en het indrukwekkende vermogen, uitstekende snoeiprestaties mogelijk maken.

Het verschil met de 522HDR60x is dat deze fijne versie een minder grove schaar heeft (tussen de tanden 37 mm) voor het fijnere snoeiwerk / mooie afwerking, en juist meer knipbewegingen voor een perfect resultaat!
€ 849,00 incl. BTW
325HE3
Een zeer flexibele, professionele stokheggenschaar met een verstelbare knipbalk. De motor dient als contragewicht voor de knipbalk en maakt de machine uitzonderlijk goed gebalanceerd en comfortabel in gebruik. Het bereik en de verstelbare knipbalk maken de machine geschikt voor zowel hoge als lage hagen, met of zonder een ladder of hoogwerker. Uitgerust met de X-TORQ motor. Totale lengte is ongeveer 172 cm.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be