Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Op en top gebruiksgemak

Geen blessures of spierpijn, gewoon met plezier buiten werken.

Ook voor het zware werk

De Husqvarna gazonmaaiers zijn uitgerust met maaidek uit één stuk. Dus stabiel maaien met duurzame prestaties.

Efficiënt werken met Husqvarna

We hebben we ons zowel geconcentreerd bij de functies als op de ergonomie; de beste resultaten die u verwacht van Husqvarna.

Gazonmaaiers van Husqvarna

Het assortiment van Husqvarna omvat een scala aan grasmaaiers met diverse maaimethoden. Sommige maaiers hebben ook vierwielaandrijving. U klaart de klus in een handomdraai, met eersteklas resultaat dit ongeacht de uitdagingen die u te wachten staan.

Spaar veel tijd en uw rug

Onze grasmaaiers zijn ergonomisch en efficiënt. Je hebt de keuze uit modellen met een enkele of variabele versnelling. Waardoor u kunt rekenen op betrouwbare prestaties. Uw spieren worden niet onnodig belast met een grasmaaier van Husqvarna waardoor u geen risico op letsels loopt. U kunt volop genieten van de natuur om u heen terwijl u bezig bent met één van onze grasmaaiers als deskundige en zelfverzekerde partner. Uitstekend manoeuvreren waardoor uw spieren niet onnodig belast worden met de trillingdempende handvatten. Het ergonomisch comfort krijgt u er gratis bij. Duurzaam dankzij het robuuste frame en bovendien eenvoudig in onderhoud.

Vertrouwde vormgeving

Onze gazonmaaiers altijd voorzien van een maaidek uit één stuk. Dus geen gelaste onderdelen, wat zorgt voor stabiliteit en torsiestijfheid. Dit staat ook garant voor duurzame en tolerante prestaties.

Een perfect gazon

De perfecte lengte is de eerste stap naar een perfect gazon . Husqvarna gazonmaaiers kunt u snel en eenvoudig aanpassen. één hendel bedient het complete maaidek. Het unieke ontwerp kenmerk, ADTech, waarbij het maaidek, de messen en de koker zorgen voor een optimale luchtstroom. En het resultaat van alle maai methoden zijn dus altijd constant. Het is dus handig om de grasvangbak optimaal te vullen, zodat u de bak minder vaak hoeft te legen wanneer u het gemaaide gras verzamelt.

Op alle Husqvarna benzine grasmaaiers 5 jaar garantie en 5 liter Fuel 4!

Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be