Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Trouwe vriend

U hebt de keuze tussen benzine-aangedreven of elektrische doorslijpmachines. Dit in het grootste assortiment doorslijpmachines ter wereld! Zo vindt u altijd de machine die perfect bij u past.

Prestatie & kracht

Onze Husqvarna doorslijpmachines hebben een goede gewichtsverhouding, uitstekende ergonomische eigenschappen, een perfect gebalanceerd vermogen en bovendien start uw doorslijpmachine altijd.

Perfect onderhoud

In combinatie met een stofdichte starter kan men slim filteren en reinigen. Dit zorgt voor een langere levensduur en onderhoud is vrijwel overbodig.

Husqvarna doorslijpmachines

Altijd de perfecte machine voor het precisiewerk, een optimale efficiëntie met minder inspanning. Dankzij het grootste assortiment hand doorslijpmachines ter wereld. Elke doorslijpmachine is zo ontworpen om u ergonomisch en effectief te helpen bij het voltooien van uw werk. Ons Husqvarna assortiment bevat ook gas- en elektrische machines.

Eenvoudig te starten, krachtig en betrouwbaar

Onze Husqvarna doorslijpmachines zijn betrouwbaar, krachtig en robuuste machines. U kan werken onder de zwaarste omstandigheden en onze machines zijn bestand tegen brandstof en klimaatvariaties. Dankzij de starterinrichting met stofafdichting en het duurzame starterkoord is de machine altijd bedrijfsklaar wanneer u dit wilt. De functie DuraStarter™ zorgt voor eenvoudige service!

Uitstekende vermogen-gewichtsverhouding met ergonomisch ontwerp

Eenvoudig en ergonomisch in gebruik dat zijn onze Husqvarna doorslijpmachines met een laag trillingsniveau! Door een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding kunt u lang en efficiënt werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om trillingsbewaking.

Ook elektrisch

De doorslijpmachines zijn verkrijgbaar voor natzagen en droogzagen. Dankzij het hoge vermogen, de lage trillingsniveaus en de goed uitgebalanceerde behuizing zijn de doorslijpmachines efficiënt en eenvoudig in gebruik. Onze elektrische doorslijpmachines zijn veelzijdig en kunnen zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Een greep uit ons aanbod!

Husqvarna K 770

Onze meest verkochte allround doorslijpmachine. Licht van gewicht en elk detail ontwikkeld met ergonomie in het achterhoofd. De uitstekende vermogen-gewichtsverhouding, de betrouwbare start en uitzonderlijk lage trillingen (minder dan 2,5 m/s2) betekent minder belasting en maximale werktijd.

Husqvarna K 970

De Husqvarna K 970 heeft een unieke verhouding tussen vermogen en gewicht. Voorzien van het nieuwe Active Air Filtration™, een van de efficiëntste centrifugale luchtzuiveringssystemen op de markt die minimale slijtage van de motor garandeert, zelfs in de meest stoffige omgevingen, alsmede SmartCarb™, een ingebouwde automatische filtercompensatie evenals een uiterst efficiënt trillingsdempingssysteem. De K 970 is uitgerust met een X-Torq®-motor, die de uitstoot tot 75 % vermindert en het brandstofverbruik met 20 % verlaagt, en met DuraStarter™, een startmechanisme met stofafdichting die de betrouwbaarheid en levensduur vergroot. Hij heeft een nieuwe ergonomische achterhandgreep met handvriendelijke bediening en door zijn ontwerp zit hij dicht op het lichaam. De K 970 is tevens ideaal voor zwaardere zaagwerkzaamheden in beton en steen bij verbouw, renovatie en nieuwbouw. Hij is perfect voor het zagen van kleinere gaten en het bijwerken van raam- en deuropeningen, alsmede voor het zagen van buizen, asfalt en metaal. Hij is ook ideaal voor het zagen van trottoirbanden en straatstenen in de groenvoorziening.

Husqvarna K 1270

Sommige klussen vereisen een uitzonderlijk vermogen. De K 1270 is een echte krachtpatser met een indrukwekkend vermogen van 5,8 kW, en zorgt ervoor dat u de zwaarste zaagklussen snel en effectief kunt uitvoeren. Geschikt voor wegwerkzaamheden in combinatie met de bijbehorende KV 970/1260 trolley, zodat u zich volledig kunt concentreren op het werk.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be