Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Classen graszodensnijders

Classen graszodensnijder leveren de precieze snede die u nodig heeft. Of het nu gaat om verplaatsing of herpositionering van graszoden, het uitbreiden van een bestaande bloembed of het aanleggen van een nieuw aanplantgebied, deze graszodensnijder doet het werk snel! De graszodensnijders van Classen zijn eenvoudiger en comfortabeler in gebruik
CLASSEN HSC18

Classen graszodensnijder HSC18

Deze graszodensnijders van Classen zijn compact en manoeuvreerbaar, en de hoogte is makkelijk in te stellen.

Of u nu graszoden op bochten maait of in een rechte lijn, de graszodensnijders van Classen zorgen voor een preciezere snede.

Verhoog de productiviteit voor alle toepassingen groot of klein met de Pro HSC 18 graszodensnijder. Of je nu uw graszoden verlegt, verwijdert of je plantperken vergroot, de hydrostatisch aangedreven Pro HSC 18 zorgt voor een gelijkmatige kracht zowel voor- als achterwaarts, hij beschikt ook over de snelste transportsnelheid.

  • Zowel voorwaarts als achterwaarts aangedreven met een transportsnelheid van 7,5 km/u
  • Ge├»ntegreerde gas- en koppelingshendels op de stuurboom maakt de bediening eenvoudig; de hendels loslaten en de machine treedt in werking
  • Het geavanceerde systeem om trillingen te dempen, zorgt voor extra comfort van de bediener zelfs in geval van lange werktijden.
  • Achterste zwenkwiel zorgt voor het gemak tijdens draaien en blokkeert als er rechte lijnen worden gesneden.
  • De aandrijfwielen zijn voorzien van knobbels, deze zorgen voor een betere grip op het gras en verminderen de vorming van modder.
  • Standaard uitgerust met een 45cm mes.

 

Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be