Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Ruig terrein?

Een stuk grond vrij maken is meestal een zware klus. Maar de Husqvarna bosmaaier kan elke uitdaging aan!

Soepel in gebruik

Licht in gewicht zijn de bosmaaiers van Husqvarna! Ze leveren voortreffelijke prestaties, bovendien liggen ze goed in de hand. Met een minimale inspanning klaart u de klus in zeer korte tijd.

Top – Ergonomie

De Husqvarna bosmaaier, met ergonomisch draagstel, is er om u comfortabel, efficiënt en veilig te laten werken.

Bosmaaiers van Husqvarna

De eenvoudig te dragen en te hanteren Husqvarna bosmaaiers, met vele praktische functies en accessoires, zijn zo ontworpen om elke klus effectief te klaren.

Milieu vriendelijk

De belasting van het milieu tot een minimum beperken is een van de doelstellingen van Husqvarna. Onze Husqvarna bosmaaiers zijn uitgerust met de unieke X-TORQ®-motors. 75% minder schadelijke gassen en een minder verbruik van 20% als gevolg. Onze Husqvarna bosmaaiers zijn allemaal voorzien van een stopknop met automatische terugkeer functie. De stopknop keert automatisch terug naar de startpositie als u uw machine uitschakelt. Daardoor kan u makkelijker de bosmaaier terug opstarten. Uw machine is op die manier altijd startklaar.

Comfort Ergonomie

Uitgebalanceerd en comfortabel werken is een van de belangrijkste troeven van onze Husqvarna bosmaaiers. De stuurboom is ergonomisch ontworpen en efficiënt gebruik en makkelijk in te stellen. De Husqvarna bosmaaiers zijn ook voorzien van een extra lange as waardoor u overal makkelijk bij kunt.

Eén machine die alles aankan!

Uw Husqvarna bosmaaier, ongeacht het model dat u kiest, een veelzijdige partner. Een apart bladtype, eenvoudig te vervangen, en instelbaar voor elke taak – van zwaar trimwerk tot fijn werk voor elk terrein. Gegarandeerde goede resultaten dankzij de efficiënte trimkop. Mede door de magnetische borgpenhouder kunt u het blad veilig, snel en gemakkelijk verwisselen. Dit bij elke Husqvarna bosmaaier.

Een greep uit ons aanbod!Husqvarna 129R
€ 399,00 incl. BTW
Het basismodel
Een goede keuze als de start-up model
Husqvarna 525 RX
€ 549,00 incl. BTW
Krachtige, lichte en comfortabele motorzeis. Maakt korte metten met gras en kreupelhout, werkt prettig.
Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be