Welkom
KMO Zone Zonneke 6, 9220 Hamme
Ma-Vrij: 08:00 - 18:00 Zat: 8:00 - 12:00
Openingsuren

Yakiniku Kamado

Een kamado is een keramische barbecue die door de unieke vorm, het dikke keramiek en ventilatierooster aan de boven- en onderkant de lucht perfect laat circuleren en waardoor het zoveel meer is dan een gewone barbecue. Met je Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, heb je niet een barbecue in de tuin staan die alleen op zonnige avonden kan gebruikt worden. Je beschikt nu over een hulpmiddel dat je het hele jaar zult willen gebruiken en zelfs in de winter zorgt voor de meest aansprekende gerechten en bereidingen. Binnen een mum van tijd is de Yakiniku op temperatuur en door de ventilatieroosters ook perfect op temperatuur te houden. Daarna is het aan jou of je op lage temperatuur gaat roken, er een perfect krokante pizza op bereid of toch liever die prachtige steak wilt grillen.

De Yakiniku is een kamado grill gemaakt van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal corderiet. Hij is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden en temperatuur schommelingen. Al het roestvrij staal dat gebruikt is voor de Yakiniku is van het type 304 en daardoor dus zeer hittebestendig. De schoorsteen van de Yakiniku is eveneens gemaakt van 304 roestvrij staal. De asschaal loopt breed uit, zodat hij meer as kwijt kan dan de gemiddelde kamado grill. De meegeleverde viltrand is gemaakt van onbrandbaar materiaal zodat de afsluiting van de Yakiniku optimaal is. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden. Op die manier stel je elke keer weer dezelfde luchttoevoer in. Hij is ook voorzien van een roostertje tegen het verliezen van houtskool. De Woodchipper is luchtdicht en dubbel geïsoleerd zodat jij deze kamado kunt bedienen, zonder je vingers te verbranden.

MINI YAKINIKU 11 INCH KAMADO GRILL

Wil je flexibel zijn met het gebruik van je Kamado? Dan is de MINI kamado van YAKINIKU® de beste keuze voor jou! Deze Kamado is gemakkelijk te vervoeren dankzij het formaat en het draagbare onderstel. Het 28 cm rooster van de MINI is groot genoeg om 2 personen te voorzien van een smaakvolle maaltijd.

Met draagbaar onderstel €499,-

MINI YAKINIKU 11 INCH KAMADO GRILL

MINI YAKINIKU 11 INCH KAMADO GRILL
COMPACT YAKINIKU 13 INCH KAMADO GRILL

YAKINIKU COMPACT KAMADO GRILL INCL. DRAAGBAAR ONDERSTEL

Wil je flexibel zijn met het gebruik van je Kamado en wil je voor 4 personen kunnen grillen? Dan is de COMPACT Kamado van YAKINIKU® de beste keuze voor jou! Het draagbare onderstel in combinatie met het makkelijk opvouwbare camping onderstel zorgen ervoor dat de Kamado in een mum van tijd is opgezet. De COMPACT heeft een rooster van 33 cm en is groot genoeg om 4 personen te voorzien van een smaakvolle maaltijd.

Met draagbaar frame inbegrepen €639,-

 

MINI YAKINIKU 11 INCH KAMADO GRILL

YAKINIKU MEDIUM KAMADO GRILL INCL. ONDERSTEL EN ZIJTAFELS

De MEDIUM Kamado van YAKINIKU® is geschikt voor iedereen. Of je nou een groot vrijstaand huis hebt, een leuke buitenkeuken wilt maken of grillen in je stadstuin, de MEDIUM Kamado is er voor jou. Met deze Kamado en een groep vrienden haal je de gezelligheid vanzelf in huis. Het rooster van 41 cm zorgt ervoor dat je genoeg grill ruimte hebt om 5 personen te verwennen met de heerlijkste gerechten.

Grill medium €939

Met onderstel en zijborden €1.179,-

MEDIUM YAKINIKU 16 INCH KAMADO GRILL

MEDIUM YAKINIKU 16 INCH KAMADO GRILL OPEN
LARGE YAKINIKU 19 INCH KAMADO GRILL

LARGE YAKINIKU 19 INCH KAMADO GRILL

De LARGE Kamado van YAKINIKU® is de ideale Kamado als je een groep vrienden of het hele gezin wilt verrassen met een heerlijke maaltijd. Door het grillopervlakte van 49 cm bereid je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd. De LARGE Kamado is niet voor niets één van de populairste modellen in de serie. Voor de grillers die van diversiteit en flexibiliteit houden is dit de ideale keuze.

Grill Large €1.035,-

Met onderstel en zijborden €1.299,-

LARGE YAKINIKU 19 INCH KAMADO GRILL

XLARGE YAKINIKU 22 INCH KAMADO GRILL

Met de XLARGE Kamado van YAKINIKU® ben je een echte mastergriller. Gril gemakkelijk voor een grote groep mensen of gebruik deze Kamado in de horeca, met de XLARGE kun jij vele en grote bereidingen tegelijkertijd eenvoudig aan. Door het grote rooster van maar liefst 56 cm heb je een grilloppervlakte, waar je bijvoorbeeld tomahawks of grote stukken vis op bereid.

Grill Xlarge  €1.569,-

Met onderstel en zijborden €1.900,-

XLARGE YAKINIKU 22 INCH KAMADO GRILL

XLARGE YAKINIKU 22 INCH KAMADO GRILL

YAKINIKU XXLARGE KAMADO GRILL INCL. ONDERSTEL, ZIJTAFELS, PRO SET EN HOES

De baas onder de YAKINIKU® Kamado! Met de XXLARGE kun jij bereidingen voor een groot gezelschap gemakkelijk aan. Met de XXLARGE heb je veel ruimte en ben je enorm flexibel voor meerdere ingrediënten tegelijk. Het rooster heeft een diameter van maar liefst 61 cm. Dit grote model Kamado shop je als set, inclusief pro set, zijtafels, onderstel en beschermhoes.

Met onderstel en zijborden €2.399,-

 

Ontdek alle accessoires, Flavour Rookhout en Marabou Houtskool in onze toonzaal!

Bent u geïnteresseerd?
Bel 052/48.12.50 of mail info@qualimandjaro.be